Schoonheidscenter Grazioza
Geniet van jouw moment en straal om wie je bent.


MAAK AFSPRAAK PROMOTIES  ONZE PRIJZEN

PRODUCTEN IN DE KIJKER

Doctor Babor voedingssupplementen

Een uitgebreide verzorging van buitenaf volstaat niet altijd om het gewenste optimale resultaat te bereiken. Ook van binnenuit moet onze huid goed verzorgd worden. Vitaminen, mineralen, spoorelementen en andere onmisbare voedingsstoffen spelen een belangrijke rol voor onze gezonde, stralende en reine huid. 

Babor en Biogena vormen samen de perfecte symbiose, want hier komt verzorging van de bovenste plank samen met hoogwaardige voedingssupplementen. De producten worden, vaak handmatig, met de beste grondstoffen gemaakt in een fabriek waar geheel volgens het principe van zuivere stoffen gehandeld wordt. Dit betekent dat de preparaten gegarandeerd zuiver zijn en vrij zijn van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en synthetische toevoegingen. 

  • Cell protect plus: ondersteunt de huidweerstand en beschermt de huidcellen tegen oxidatieve stress met vitamine C.
  • Cell regeneration plus: beschermt de cellen tegen oxidatieve stress en ondersteunt de collageensynthese. Met boswelia, betaglucaan, zink en vitamine C.
  • Cell lift plus: ondersteunt de collageenvorming, verzorgt de normale huidstructuur en zorgt voor een gezond huidbeeld. Met hyaluronzuur-collageencomplex, Baborphyt, vitamine C en biotine.
  • Cell power plus: voeding en energiewinning voor de huid. Met de innovatieve combinatie van astragalus-extract en nacine.

Contacteer ons