Onze diensten

GELAATSVERZORGING

GELAATSVERZORGING

Is je huid minder stevig of erg droog? Heb je last van puistjes? Wil je weer die jeugdige, frisse blik of wil je je huid beschermen tegen schadelijke uv-stralen? Bij Schoonheidscenter Grazioza wordt je huid nauwkeurig geanalyseerd. Op basis van je huidtype geven wij jou met plezier vakkundig advies zodat je jezelf kan voorzien van de selfcare die je verdient met de juiste, kwaliteitsvolle producten.
LICHAAMSVERZORGING

LICHAAMSVERZORGING

Even nood aan een break van de dagdagelijkse zorgen of activiteiten? Geef je dan over aan pure verwennerij bij Schoonheidscenter Grazioza. Uit het ruime aanbod professionele lichaamsbehandelingen kan je hoe dan ook een keuze maken die zal bijdragen aan de verbetering van je huid én aan een globaal gevoel van welzijn.
PERMANENTE MAKE-UP

PERMANENTE MAKE-UP

Om onze klanten ook te kunnen voorzien van permanente make-up, werkt zaakvoerder Anja Aerts samen met Joris Stevens, een absolute specialist als het aankomt op het plaatsen en verzorgen van permanente make-up.
PROMOTIES

PROMOTIES

Bekijk hier onze recente promoties.
PRODUCT IN DE KIJKER

PRODUCT IN DE KIJKER

Doctor Babor voedingssupplementen Een uitgebreide verzorging van buitenaf volstaat niet altijd om het gewenste optimale resultaat te bereiken. Ook van binnenuit moet onze huid goed verzorgd worden. Vitaminen, mineralen, spoorelementen en andere onmisbare voedingsstoffen spelen een belangrijke rol voor onze gezonde, stralende en reine huid.
NIEUWE PRODUCTEN

NIEUWE PRODUCTEN

Bekijk hier onze nieuwe producten.

EEN ZICHTBAAR EN VOELBAAR GEZONDE HUID

Tijd voor een deugddoend verwenmoment voor jezelf? Bij schoonheidssalon Grazioza in Blaasveld (Antwerpen) staan jouw verhaal en jouw wensen centraal. We bieden een brede waaier aan schoonheidsbehandelingen aan: van gelaatsverzorgingen en lichaamsverzorgingen tot het voorzien en verzorgen van permanente make-up. Verder kan je bij ons terecht voor het aankopen van onze kwaliteitsvolle producten zodat je thuis zelf je stralende huid kan blijven verzorgen. Welverdiend relaxen kan je bovendien in onze privésauna en tijdens de verschillende massagebehandelingen die we aanbieden. 

Dankzij onze uitgebreide vakkennis kunnen we je bijstaan met raad en daad en kunnen we je van een behandeling voorzien die aangepast is aan jouw huid en noden. Bij Grazioza volgen we nog geregeld opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en technieken in de voortdurend evoluerende estheticawereld. 

Gelaatsverzorging

 1. Skinovage

  basisverzorging voor een gezonde huid

 2. Anti-aging, collageenvliesverzorging

  collageenvliesverzorging: intensieve verzorging die extra hydratatie biedt en het bindweefsel versterkt (Doctor BABOR)

 3. Anti-aging, fruitzurenbehandeling

  verfijnt de huidstructuur voor een frisse en stralende huid (Doctor BABOR)

 4. Anti-aging, microdermabrasie:

  behandeling van een droge, futloze huid, pigmentvlekken, acne, littekens, verstopte en vergrote poriën, rokershuid

 5. Anti-aging, lifting:

  luxeverzorging met onmiddellijk zichtbaar effect

 6. Anti-aging, neuro sensitive:

  voor zeer gevoelige allergische huid (Doctor BABOR)

 7. Anti-aging, detoxverzorging

  voor een zuivere, heldere teint (Doctor BABOR)

Een hele waaier van behandelingen voor het hele lichaam

 • Anti-aging, fruitzurenbehandeling: verfijnt de huidstructuur voor een frisse en stralende huid (Doctor BABOR);
 • Anti-aging, detoxverzorging: voor een zuivere, heldere teint (Doctor BABOR);
 • Anti-aging, microdermabrasie: behandeling van een droge, futloze huid, pigmentvlekken, acne, littekens, verstopte en vergrote poriën, rokershuid;
 • BABOR Age ID Trend Color.

Heb je nog vragen of wil je meteen een afspraak vastleggen? Neem gerust contact op met het schoonheidsinstituut en wij proberen je zo snel mogelijk verder te helpen!

Ga naar onze BABOR e-shop

Heb je nog vragen over onze behandelingen, onze producten of onze werkwijze? Wil je meteen een afspraak maken? Contacteer ons gerust, wij helpen je graag verder!

ONTDEK ONZE PROMOTIES!

BEKIJK HUIDIGE PROMOTIE