Schoonheidscenter Grazioza
Geniet van jouw moment en straal om wie je bent.


MAAK AFSPRAAK PROMOTIES  ONZE PRIJZEN

GELAATSVERZORGING

Huidanalyse met Derma Visualizer

Is je huid minder stevig of erg droog? Heb je last van puistjes? Wil je weer die jeugdige, frisse blik of wil je je huid beschermen tegen schadelijke uv-stralen? Bij Schoonheidscenter Grazioza wordt je huid nauwkeurig geanalyseerd. De Babor Derma Visualizer toont aan hoe de huid er in de diepte uitziet door een hoge resolutie camera met 80-voudige zoom. Dit huidanalysetoestel kan de volgende waarden meten: sebum, poriën, afschilfering, rimpeltjes rond de ogen, gelijkmatigheid en vlekken. Op basis van je huidtype geven wij jou met plezier vakkundig advies zodat je je huid zelf met de juiste producten kan blijven verzorgen.

Onze persoonlijke service geeft onze klanten het gevoel heerlijk thuis te komen. Omdat Schoonheidscenter Grazioza baadt in een oase van rust, is ons salon voor velen een plek om er even helemaal tussenuit te kunnen zijn. Dit zalige gevoel in combinatie met een feilloze gelaats- of lichaamsverzorging, zorgt ervoor dat je weer als herboren huiswaarts keert.

Gespecialiseerde gelaatsbehandelingen

Bij ons ben je met elke vraag over jouw stralende en verzorgde huid aan het juiste adres. In de loop der jaren heeft zaakvoerder Anja Aerts heel wat expertise opgebouwd en de evolutie in de schoonheidsverzorging nauwlettend opgevolgd. Bij Schoonheidscenter Grazioza zetten we hoog in op zelfontwikkeling en op het volgen van bijscholingen, waardoor onze klanten kunnen genieten van verschillende gespecialiseerde en medisch verantwoorde behandelingen. Wij zorgen steeds voor een uitstekende aanpak op maat, omdat elke huid anders is en specifieke verzorging vereist.

Hieronder vind je alvast een kort overzicht: 

  • Skinovage: basisverzorging voor een gezonde huid 
  • Anti-aging, lifting: luxeverzorging met onmiddellijk zichtbaar effect
  • Anti-aging, collageenvliesverzorging: intensieve verzorging die extra hydratatie biedt en het bindweefsel versterkt (Doctor BABOR) 
  • Anti-aging, neuro sensitive: voor zeer gevoelige allergische huid (Doctor BABOR) 
  • Anti-aging, fruitzurenbehandeling: verfijnt de huidstructuur voor een frisse en stralende huid (Doctor BABOR) 
  • Anti-aging, detoxverzorging: voor een zuivere, heldere teint (Doctor BABOR) 
  • Anti-aging, microdermabrasie: behandeling van een droge, futloze huid, pigmentvlekken, acne, littekens, verstopte en vergrote poriën, rokershuid 
  • BABOR Age ID Trend Color 

Ook voor lichaamsverzorging en permanente make-up kan u bij Grazioza terecht. Neem gerust contact op met het schoonheidsinstituut voor meer inlichtingen.

Contacteer ons