Schoonheidscenter Grazioza
Geniet van jouw moment en straal om wie je bent.


MAAK AFSPRAAK PROMOTIES  ONZE PRIJZEN

PERMANENTE MAKE-UP

Een verzorgd voorkomen op elk moment van de dag

Om onze klanten ook te kunnen voorzien van permanente make-up, werkt zaakvoerder Anja Aerts samen met Joris Stevens, een absolute specialist als het aankomt op het plaatsen en verzorgen van permanente make-up. Na de basisopleiding heeft Joris Stevens verschillende Master trainingen gevolgd om zich helemaal toe te spitsen op het aanbrengen van permanente make-up. Met zijn uitgebreide vakkennis en materiaalkennis geeft hij nu zelf opleidingen in binnen- en buitenland. 

Bij Schoonheidscenter Grazioza verloopt het aanbrengen van permanente make-up onder uiterst veilige en hygiënische omstandigheden. Er wordt gebruik gemaakt van een gespecialiseerd en computergestuurd pigmentatieapparaat, de nouveau contour IQ, dat zowel voor cosmetische als voor medische toepassingen geschikt is. Uiteraard worden er voor elke behandeling nieuwe naalden gebruikt en voldoen de gebruikte en huidvriendelijke pigmentvloeistoffen aan de wettelijke eisen betreffende het Warenwetbesluit tatoeagekleurstoffen. Na de behandeling krijg je nuttige tips en richtlijnen en een verzorgende zalf mee zodat je thuis zelf de zorgen kunt toedienen die je huid verdient. Na vier weken verwachten we je opnieuw in het center om je make-up te controleren en om eventuele onvolmaaktheden weg te werken. Een professional als Joris zal pas tevreden zijn als het resultaat feilloos is! 

Aarzel niet om contact op te nemen met Schoonheidscenter Grazioza voor je permanente make-up. Bij professional Joris Stevens ben je sowieso in goede handen. 

Jouw schoonheid in de verf gezet

Permanente make-up kan toegepast worden op de ogen, de wenkbrauwen en de lippen. Bovendien bestaan er verschillende technieken en kleuren om de make-up aan te brengen afhankelijk van je persoonlijke wensen en je gelaat. Bespreek je wensen met Joris Stevens en bekijk daarna samen een behandeling voor die perfect bij jouw gelaat past. 

Ogen

Permanente make-up op de ogen met de traditionele eyeliner geeft je een volle oogopslag. Daarnaast kan je nu ook opteren voor nieuwe technieken, zoals:

  • Shadowed eyeliner: deze techniek geeft je aangezicht een zachtere uitdrukking;
  • Dubbele eyeliner: je permanente make-up wordt met verschillende kleuren opgebouwd, wat uiteindelijk voor sublieme combinaties zorgt. 

Wenkbrauwen

Ook hier zijn er verschillende mogelijkheden afhankelijk van wat je precies beoogt:

  • Wenkbrauwen inkleuren: deze techniek passen we toe als je dunne, onregelmatige wenkbrauwen hebt of als je een litteken wil wegwerken;
  • Wenkbrauwen kunnen we tevens creëren met de hairstroke techniek waarbij haartjes getekend worden, eventueel in meerdere kleuren. 

Lippen

Jij kiest helemaal zelf de kleur van je lippen en de dikte van het lijntje waarmee ze worden omlijnd. Ongelijkheden kunnen we moeiteloos camoufleren of uitschaduwen.

Ook voor gelaatsverzoring en lichaamsverzorging kan u terecht bij Grazioza, neem gerust contact op voor meer informatie.

Contacteer ons