Schoonheidscenter Grazioza
Geniet van jouw moment en straal om wie je bent.


MAAK AFSPRAAK PROMOTIES  ONZE PRIJZEN

LICHAAMSVERZORGING

Mens sana in corpore sano

Even nood aan een break van de dagdagelijkse zorgen of activiteiten? Geef je dan over aan pure verwennerij bij Schoonheidscenter Grazioza. Uit het ruime aanbod professionele lichaamsbehandelingen kan je hoe dan ook een keuze maken die zal bijdragen aan de verbetering van je huid én aan een globaal gevoel van welzijn, en dat straal je uit.

Ervaar bij Schoonheidscenter Grazioza het heilzame effect van onze zachte behandelingstechnieken met gespecialiseerde en kwaliteitsvolle schoonheidsproducten. Kies je voor een bodypeeling die je oude huidcellen verwijdert en resulteert in een zachte, egale huid?

Gaan we voor een versteviging van de huid met minder cellulitis en een bevordering van je afslankproces dankzij een algenpakking? Of kom je graag herbronnen en relaxen in de privésauna? Schoonheidscenter Grazioza biedt je bovendien een verzorgde manicure en pedicure, epilaties (voor mannen en vrouwen) en verschillende massagebehandelingen die de doorbloeding stimuleren en een relaxerende werking hebben. Welke behandeling je ook kiest, je keert hoe dan ook ontspannen en vol zelfvertrouwen weer naar huis!

We kijken er alvast naar uit om jouw schoonheid in de verf te mogen zetten dankzij een deugddoende behandeling op maat. Ook voor gelaatsverzoring en permanente make-up kan u bij Grazioza terecht. Contacteer ons gerust voor bijkomende inlichtingen over onze verzorgingen.

Contacteer ons