Schoonheidscenter Grazioza
Geniet van jouw moment en straal om wie je bent.


MAAK AFSPRAAK PROMOTIES  ONZE PRIJZEN

Craith lab Zuurstofbehandeling


OXY BOOST Zuurstofconcentrator

 

Zuurstofbehandeling

Bij een zuurstofbehandeling wordt zuurstof onder druk op het gezichtsoppervlak aangebracht. De zuurstoftherapie van Craith Lab is dankzij de ideale symbiose tussen pure zuurstof en de specifieke werkstoffen van Craith Lab een geavanceerde en uiterst effectieve behandeling met een breed scala aan voordelen.

Voordelen

Zuurstof speelt een essentiële rol bij het bevorderen van de celregeneratie. Door zuurstof rechtstreeks naar de cellen te transporteren stimuleren we de bloedcirculatie en wordt de zuurstoftoevoer naar weefsels en organen verbeterd. Dit zorgt niet alleen voor een snellere wondheling en een vermindering van ontstekingen maar bevordert bovendien ook de algemene gezondheid van de huid. Verder heeft zuurstoftherapie positieve effecten op onze huid, zoals een vermindering van fijne lijntjes en rimpels en een verbeterde stevigheid en elasticiteit van de huid. Door de zuurstofniveaus in de huid te optimaliseren kan zuurstoftherapie ook helpen bij het verminderen van acne en een verbetering van de algehele teint van de huid.

De Craith Lab zuurstoftherapie heeft ook een ontgiftende werking. Het stimuleert de afvoer van gifstoffen en vrije radicalen, waardoor de huid wordt gereinigd en gezuiverd. Dit kan bijdragen aan het verminderen van huidproblemen.

Het is de ideale symbiose tussen werkstoffen van Craith Lab en pure zuurstof die ervoor zorgt dat onze zuurstoftherapie zo effectief is. Door de werkstoffen te combineren met de zuurstofbehandeling worden de voordelen van beide versterkt. De werkstoffen dringen dieper in de huid door en worden beter opgenomen, terwijl de zuurstof de werkzaamheid van de werkstoffen versterkt door de stimulatie van de cellulaire activiteit. Nog een leuke extra is de gezonde glow die je huid na een behandeling krijgt. Zuurstof kan ook een positieve bijdrage leveren aan de genezing na een chirurgische ingreep.